keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

terveiset täältä Maltalta.

No niin.... Saavuimme eilen tänne Maltalle ja tänään olemme käyneet jo aamusta focusen toimistolla ja työpaikalla. Työ alkaa perjantai aamuna. Alku kaneettina mainittakoon että täällä voi tosi helposti eksyä...... allekirjoittanut eksyi eilen kartasta huolimatta. Aamulla uusin silmin ja rauhallisin mielin sain käveltyä focuksen toimistolle eksymättä.... matkaa kertyi kolmisen kilometriä. Tarjakin pääsi hotellistaan bussilla suoraan oikeaan paikkaan eksymättä. Liikenne on tosiaan aika kaoottinen näin kouvolan mittapuuta vertaillessani. Työpaikka on onneksi niin lähellä minua että pääsen helpoiten kävellen sinne. Tarja käyttää bussia.... joka sekin on oiva kulkuväline täällä. Täällä kaikki ovat todella  ystävällisiä ja puheliaita. Kysellään kuulumisia ja taustoja mistä on ja mitä tuli tekemään. Olenkin jo huomannut että kieli taitoni on joutunut jo aikamoiseen koetukseen. small talk is hot in here, and it's fine by me😉 my english is so bad... but im get it better. Seuraavaksi saakin Tarja kertoa omia kuulumisia hotelli vinkkelistä😉


Tarja:

Tosiaaan eilen saavuimme Maltalle. Illalla yritin paikallistaa tulevan työpaikkamme, mutta turhaan. Eksyin onnistuneesti, mutta takaisin hotellille kuitenkin löysin. Aamulla kaikki näytti paljon helpommalta. Sain hyvät opasteet respasta ja löysin vaivatta Focuksen toimiston. Matkaa hotellilta työpaikalle on n.  4 km, ja se taittuu bussilla noin 20 minuutissa. Kävimme Jarkon kanssa tutustumassa tulevaan työpaikkaamme, vanhusten palvelutaloon, Roseannen (Future Focus) opastuksella.
Hotelli on ok, huone pienehkö, mutta kaikki tarvittava löytyy.
Tänään kävelin työpaikasta takaisin hotellille. Sain matkaseuraa maltalaisesta rouvasta,  jonka sukujuuret ovat Irlannissa. Ystävällisiä ja avoimia ihmisiä taitavat olla asukkaat täällä. Alku näyttää ihan mukavalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti