keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Viime viikon kuulumiset

Viime viikko oli erittäin mielenkiintoinen ja tapahtuma rikas!
Töissä viikko meni auttamalla aamupesuissa ja hiukan itse pesien, vaikka me emme saakkaan itse tehdä pesuja.... ei kerrota sitä kenellekkään😉 nimittäin sairaanhoitaja ilmoitti meille että emme saa yksin tehdä yhtään pesuja, vaan aina pitää olla joku valvomassa. No minä kun olen hiukan kapinallinen niin tein yksin muutamat vain helpottaakseni hoitajien työtä koska täällä on ollut välillä alimitoitusta työ voimassa.
No perjantaina oli sitten ilon päivä kun rakas vaimoni tuli tänne lomailemaan viideksi päiväksi. Näin perheelliselle se oli kyllä erittäin mahtavaa että sai puolison hetkeksi nauttimaan yhteisestä ajasta. Reilu neljä viikkoa erossa perheestä ei meinaan ole ihan yksinkertaista ja helppoa!



 No perjantaina menimme paikallisilla busseilla ekaksi santa veneraan hakemaan itselleni viikonlopun vaatteet. Sen jälkeen menimme Sliemaan jossa oli hotelli jonka olin vuokrannut siksi aikaa kun vaimoni täällä oli. Ilta vietettiin St julianin kauniissa maisemassa syöden ja vaihtaen kuulumiset.

Lauantaina ajelimme koko päivän erittäin hyvin pelaavilla julkisilla linja-autoilla ympäri Maltaa. Tarkoituksena vain katsella mahtavia maisemia ja kauniita taloja ja maisemia.

 Sunnuntaina menimme Cominolle nauttimaan sinisen laguunan mahtavan sinisestä vedestä ja maisemista. Laiva matka kesti kaksi tuntia koska poikkesimme Gozon laiturissa ensimmäisenä. Hinta laiva matkalla oli 20€ per nuppi. Sisältäen juomat ja kylmän lounaan.... sisälti salaatin ja pastaa...  Takaisin tulimme pääsaarelle kuuden jälkeen.



Maanantaina vietimme Tarjan kanssa kulttuuri päivää, joten minä menin vaimon kanssa katsomaan Mostaan mosta dome katetraalia. Joka on maailman kolmanneksi suurin.... muistaakseni... ja euroopan toiseksi suurin katetraali. Näky oli ovesta sisään päästyämme henkeä salpaava... suosittelen käymään siellä jos Maltalle on tulossa. Näky katetraalin sisällä oli jokseenkin sanoin kuvaamaton ja rauhoittava samaan aikaan. Korkeutta tällä rakennuksella on joku 50-60 metriä ja leveyttä joku 75 metriä. Sen jälkeen menimme Vallettaan katsomaan pyhän johanneksen katetraalia. Kertomatta selvää että tämäkin oli henkeä salpaava näky. Kuvia ei siellä saanut ottaa tästä johannes kastajan mestauksesta esittävästä paljon puhutusta maalauksesta. Se kun on museo viraston omaisuutta niin sen kuvaaminen on lailla kielletty. Tämän jälkeen vietimme viimeisen yhteisen illan kaiken hyvän ruuan ja juoman parissa....😉

2 kommenttia:

  1. Jee hyvä blogi! Terkut Intiasta 😎

    VastaaPoista
  2. Äijä vetää soppaa vaimon kanssa ja kattelee bikinin vaihto esitystä , rasvasta toimintaa ite juon makuupussi kaljaa ja mietin et pitäskö ostaa pullo kirkasta perjantaina ^^ no kelit suosii hyvää settiä tääl vähä kylmempää mut shortseilla meen saavathan tytöt kateltavaa

    VastaaPoista